Vodyanov Ivan - en framgångsrik kroppsbyggare Ryssland

Vodyanov Ivan började att aktivt delta i tävlingarna i den ryska Cup 2002. Han spelade i turneringen och det kan ta stolthet första plats i den öppna kategorin "juniorer" i nominering "bodybuilding".

Efter att under 2003 vattnet Ivan tävlade i två turneringar: den första - Moskva Cup, där han lyckades ta sjunde plats i för män kategori och 87, 5 kg. Nominering naturligtvis bodybuilding. Den andra - Cup i Moskva-regionen. Här kunde han vinna femte plats i för män bodybuilding i viktklassen upp till åttiosju kilo.

Karriärutveckling

Under 2010 vann Ivan Vodyanov sex turneringar:

• Championship Lipetsk regionen. Vodyanov vann för män grupp bodybuilding i kategorin upp till 90 kg.
  • Moskva mästerskapet på bodybuilding. Idrottaren vann män gruppen i viktklassen upp till 90 kg.
  • Mästerskapet i Moskva-regionen. Vodyanov vann män gruppen, vikt - upp till 90 kg.
  • Volga Federal DM. Ivan svepte till seger i viktklassen upp till 90 kg.
  • Ryazan Region Bodybuilding Championship. Han vann kategorin över 85 kg.
  • Championship Samara regionen. Jag vann i kategorin upp till 90 kg.

Nu känd för många Vodyanov Ivan, bodybuilding - detta är ett område där han kunde nå stor framgång. De första platserna i olika turneringar och tävlingar vältaligt bekräfta status för idrottaren. Emellertid har ett register över Ivan inte bara lysande segrar. Moskvas Cup han vann nionde plats i viktklassen upp till 85 kg i "bodybuilding". Och i Bryansk regionen, kunde han ta ett tredje läge mästerskapet. Athlete inför ordentlig konkurrens, men ändå lyckats övervinna många av de tävlande.

Tilläggs främjande av

År 2011 deltog han i kampen för Kaliningradområdet i vattnet Ivan Cup. Bodybuilding - hans favoritsport. Vodyanov vann i kategorin över nittio kilo. Cup Lipetsk-regionen - tog första plats i viktklassen nittio kilo. Han deltog i Rybinsk mästerskapet. Besegrades i bodybuilding, viktklass - mer än åttiofem kg.

Vodyanov Ivan tog den tredje positionen i Moskva Cup, i kategorin upp till 90 kg som en kroppsbyggare. Under sin karriär tog ganska stor mästare deltar i VM i Ryssland, Ryazan och Ryazan regionen. Han spelade i Volgograd tävlingar och tilldelades i en mängd andra. Varje gång han var inblandad i en hård konkurrens, men ett desperat önskan att vinna är inte tillåtet Ivan att kräkas. Varje gång en bodybuilder uppnå allt större framgång, tjäna titeln och auktoritet. Idag är han inte längre en nybörjare och han ger råd om beredning. Men inte leta efter hemligheter eller särskilda metoder för förberedelse Vodianova. Som framgår av idrottsman: "Nyckeln till framgång - är att arbeta med full hängivenhet!"

De första klasserna

Ivan Vodyanov, utbildning som började med ett hem boom några år envist gick till sitt mål. Som referens vid den tid han valde en Jean-Claude Van Damme. Tätt gör kampsport idrottsman visste ganska kunna uppnå samma build, som en filmstjärna.

Under de första tjugo åren, började Ivan för att delta "gungande". Kalla det fria yrken var ganska svårt, och snart bodybuilder gick på jakt efter en ny oas. Snart unga idrottare hade turen att komma in allvarlig klubb, som besöktes av sådana siffror som Sergei Shelestov och medlemmar av "Alfa" grupp. Snart lovande bodybuilder sade en av instruktörerna och uppmanades att delta i tillsammans. Så för Ivan startade denna utbildning, och bara åtta månader senare talade han vid en WWF händelse.

De fysiska parametrarna

December 25, 1980 föddes Ivan Vodyanov. Längd, vikt och fysisk form av idrottaren idag nått imponerande prestanda. Dess vikt i tävlingen inte överstiger hundra kilo. Mellan säsongerna kan vara upp till hundra och fem. Idrottaren är alltid i fin form, eftersom han inte sluta sin utbildning. Höjd kroppsbyggare når 170 centimeter.

Vodyanov särskild kost inte hålla sig till, konsumera konventionella livsmedel. I tider av ökande vikt och inte räkna kalorier. Den viktigaste hemligheten med en idrottsman - i ihållande utbildning, regelbundna besök på gym och en hälsosam livsstil.